STARTUP VERSENY, AMI ELREPÍT A PÁRIZSI LE WEBRE

 

 

Internet alapú statupod van? Digitális innovációval foglalkozol? Jelentkezz a Loffice startup versenyére, mérettesd meg az ötleted a szakmai zsűri által és utazz Párizsba, ahol 400 nemzetközi befektető, a Google és számos internet-alapú nagyvállalat vár a startupodra, a LeWeben! Az online trendeket bemutató szakmai konferencia és startup esemény december 9-11 között zajlik. Ha készen állsz a befektetésre és tudni akarod azt is, hogy mi az internet-alapú üzlet jövője, jelentkezz a versenyre! A nyeremény 3 db standhely, ingyenes utazás és szállás a párizsi eseményre.

 

FONTOS: a versenyre csak magyarországi és határon túli magyar startupok jelentkezését várjuk!

 

 

 

MI A HATÁRIDŐ ÉS HOGYAN VEHETEK RÉSZT?

Két lépésben mutasd be a startupodat, és ha a befektetői zsűri úgy dönt, indulj Párizsba, hogy elfoglald a standhelyed. A többi rajtad múlik!

 

 • 1. lépés, PÁLYÁZZ: 2014. NOVEMBER 30. VASÁRNAP ÉJFÉLIG töltsd fel a kért adatokat ANGOLUL az alább megadott online felületen!
 • Zsűrizés: A következő három napban a szakmai zsűri kiválasztja a pitchre érdemes 10 legígéretesebb startupot, amelynek eredményéről értesítést kapnak a döntőbe jutottak december 3-án este.
 • 2. lépés, PITCH: December 5-én, pénteken este a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55. számban, a LOFFICE-ban versenyzik a 10 döntős, 3 perces pitchben, a 3 db LeWeb standhelyért.
 • Utazz: December 8-án indul a járatod Párizsba, ahol 9-én reggeltől 11-e estig tiéd a terep!

 

 

PÁLYÁZZ, HA:

 • …digitális innovációval foglalkozol, és a startupod működési területe az internet-alapú, online business kategóriába tartozik!
 • …van egy jó ötleted és már dolgozol rajta!
 • …kellően utána jártál az ötletnek és biztos vagy benne, hogy újdonságot találtál ki!
 • …szeretnéd magad nemzetközi szinten megmérettetni!
 • …hiszel benne, hogy a 400 nemzetközi befektetők csak rád vár!
 • …első kézből szeretnéd hallani a vállalatvezetőktől, hogy mi a digitális innováció és az online üzletágak jövője.

 

 

 

RÉSZLETEK

1 standhelyhez 1 belépőt kap minden kiválasztott startup, amely a szakmai esemény három napjára érvényes, december 9, 10, 11-re. Összesen 3 startup standhely osztható ki a verseny során. 1 startup a fesztivál 1 napján állít ki, a másik két napon nézőként van jelen, amely szintén lehetőséget ad a kapcsolatteremtésre és befektetői tárgyalásokra, hiszen az esemény célja, hogy az addig egymás számára ismeretlen befektetők, szakemberek és a startupok egymásra találjanak. Annak kiválasztása, hogy melyik startup melyik napon szerepel kiállítóként, a verseny lebonyolítójának döntése. A pályázatot csak egy nyelven, angolul add le!

 

Mivel a leadott adatok későbbi módosítására nincs lehetőség, gondold át és nyelvhelyesség szempontjából ellenőrizd a tartalmat, mielőtt továbbítod jelentkezésed! Ebben az alábbi lista segít téged.

 

 

Startupod bemutatását a következő szempontok szerint tedd meg, angol nyelven (a feltöltéshez a linket alább találod):

 

 1. startup és termék/szolgáltatás neve (ha különböznek, mindkettőt említsd meg)
 2. ötlet ismertetése röviden (maximum 300 karakter szóközökkel együtt)
 3. ötlet ismertetése és újdonságértéke bővebben (maximum 1500 karakter szóközökkel együtt)
 4. versenytársak és a termékeiktől, szolgáltatásaiktól való eltérés bemutatása (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)
 5. termék, szolgáltatás bevezetésekor megbecsülhető és 3 éves távon elérendő piac mérete, nemzeti és nemzetközi szinten (maximum 600 karakter szóközökkel együtt)
 6. a startup csapattagjainak rövid bemutatása, szakmai múltjuk említésével, pl. IT, kommunikáció, marketing stb. (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)
 7. üzleti terv összegzése röviden (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)
 8. marketing terv összegzése röviden (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)
 9. tulajdoni hányadok összegzése és befektetési állapot (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)
 10. startup vagy alapító által elnyert díjak
 11. ötletet, startupot bemutató videó (opcionális)
 12. weboldal címe
 13. e-mail cím
 14. telefonszám

 

A jelentkezés linkjét alább találod!

 

FONTOS: minden mezőt tölts ki! Amennyiben nincs olyan tartalom, amit az adott mezőhöz tudnál írni, akkor azt írd oda! Csak úgy tudod leadni pályázatod, ha minden mezőt kitöltöttél.

 

 

ZSŰRI

A zsűri tagjait neves befektetők és gazdasági szakemberek alkotják. A névsor 2014. december 1-én válik nyilvánossá.

 

 

LeWeb

A nemzetközileg elismert LeWeb digitális innováció konferenciát 2004-ben alapította Loic és Geraldine Le Meur, azzal a céllal, hogy a nemzetközi gazdasági élet kulcsszereplői, startupok, technológiai vállalatok és a média közösen feltárják napjaink legizgalmasabb trendjeit, vázolják az internet-alapú üzletek jövőjét. Világviszonylatban az ICT szektor kiemelkedő rendezvénye a rangos LeWeb, amelyre közel 80 országból érkeznek kiállítók, 3500 látogató és 400 befektető vesz részt az esemény 3 napján. Startup verseny is zajlik a konferencia keretében, amelynek köszönhetően 2013-ban a verseny győztese három hónap alatt félmillió Eurós befektetéshez jutott, a 2010-es verseny nyertes projektjét pedig a Google vásárolta meg 1,3 milliárd dollárért. 2014. december 9-11 között rendezik meg a LeWebet, Párizsban.

 

A fesztiválról bővebben ITT , a programról pedig ITT  találsz információt.

 

 

LOFFICE & LeWeb

A Loffice a korábbi években is szervezett startupoknak szóló eseményeket, bécsi irodáján keresztül minden évben együttműködött a Pioneers Festivallal, 2013-ban ingyenes buszt indított a startupok számára Budapestről Bécsbe, majd 2014-ben rekod számú jelentkező részvételével startup versenyt valósított meg a fesztivál 5 standhelyéért. Mivel a Loffice hosszú távú stratégiájának része a startup ökoszisztéma támogatása és a fiatal tehetségek nemzetközi lehetőségekhez való juttatása, valamint a külföldi tőke és a magyar ötletek, továbbá a külföldi ötletek és a magyar tőke összekapcsolása, 2014-ben második alkalommal működik együtt nemzetközi startup eseménnyel.

 

 

JOGI KIKÖTÉSEK

A versenyen résztvevő pályázó kijelenti, hogy a pályázatra leadott adatok megegyeznek a valósággal és tudomásul veszi annak jogi következményeit, amennyiben nem saját ötlettel pályázik. A Loffice, mint a verseny kiírója és lebonyolítója, fenntartja a versennyel kapcsolatos valamennyi részletre és a verseny egészére kiterjedően a változtatás jogát.

 

 

VÉGIGOLVASTAM MINDENT, SZERETNÉM BEADNI A PÁLYÁZATOM!

 

A kitöltött ívet 2014. november 30. vasárnap éjfélig küldheted be a megadott linken. Az űrlap ismételt megnyitására nincs lehetőség, ezért készítsd elő és gondold át a tartalmat, mielőtt a kitöltéshez kezdesz! Jelentkezésedhez nincs lehetőséged további mellékletet csatolni.

 

LÉGY NAPRAKÉSZ, CSATLAKOZZ A FB OLDALHOZ!

 

FOGLALJ DÍJMENTES JEGYET A DECEMBER 5-I DÖNTŐRE!

 

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

startup@loffice.hu

+36 70 318 6356

No comments yet.

Have something to say?


9 − kilenc =