Startup Safary: amikor Budapest két teljes napra startup fesztivállá változik

Budapesten sosem volt még ennyi program egyszerre… A Startup Safary egy vadonatúj kísérlet. Talán legjobban a Tel-Avivban minden évben megrendezett Startup Week-re emlékeztet, amikor a városban minden a startupokról szól, neked. Ha kezdő vagy akkor azért, ha meg már évek óta gyűröd az ipart akkor meg végképp.
 

Áprilisban most mindenből kaphatsz egy kis ízelítőt, hátha megjön a kedved, születik egy szuper ötleted, vagy egyszerűen söröznél egy jót a haverokkal.

 

Mostanában mindenki a startupokról beszél, s a Prezi, vagy a LogMeIn neve biztosan ismerősen cseng, de gondoltad volna, hogy sok száz ilyen sikertörténet indul be Budapestről és már nagy nemzetközi eredményeink is vannak (pl. a Ustream-et megvette az IBM, és a Distinctiont a Skyscanner). Mert minden itt kezdődik, ahol az ötletek megszületnek. Most bőven lesz lehetőséged arra, hogy ötletelj, társakat találj, vagy akár egy befektetőt szerezz a projektedhez.

 

A programok nem csak a hagyományos meetupok, vagy worshopok formájában lesznek elérhetők, egészen izgalmas lehetőségek is adódnak a Startup Safari két napján. Például, gondoltál már arra, hogy bemenj e cégek irodáiba és személyesen beszélgess velük, saját tapasztalatot szerezve, első kézből, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor jó hírünk van: április 21-22-én (csütörtök-péntek) ezt megteheted, ugyanis – a múzeumok éjszakájához hasonlóan- a teljes budapesti startup világ megnyitja ajtajait előtted, a Berlinből érkező, már 10 országban sikeres Startup Safary szervezésében.

 

A több, mint 70 programból érdeklődésednek megfelelően válogatva vehetsz részt e cégek változatos programjain: reggelik, irodatúrák, workshop-ok, hackathon-ok, meetupok és még számos egyéb programon keresztül ismerheted meg e cégek mindennapjait és beszélgethetsz a szervező Iseeq csapattal akár az álláslehetőségeikről is. Az eseményt egy igazi geek/startup buli zárja az International Geek-Together szervezésében, ráadásul az esemény díszvendégével, az Electronic Arts (tudod, a FIFA) társalapítójával, Jeff Burton-nel is személyesen találkozhatsz, aki kifejezetten emiatt az esemény miatt érkezik Budapestre.

 

Az eseményre az egész régióból várunk diákokat, technológiai embereket, startup vállalkozókat és befektetőket, de a multinacionális és az állami szektorból is számítunk a startup szfárára nyitott érdeklődőkre, akiknek ez az esemény egyedülálló lehetőséget ad, hogy betekintést nyerhessenek ebbe a világba.
 

Szóval nincs más, minthogy gyere el és érezd magad nagyon jól a magyar startupok ünnepén.

 

A Budapest Startup Safary programjairól részleteket weboldalunkon találhatsz, ahol jegyed is megvásárolhatod , már 1600 Ft-tól, ugyanitt nagyszerű szponzorainkról is tájékozódhatsz: http://budapest.startupsafary.com

 

 

 

No comments yet.

Have something to say?


egy + 7 =