PROJEKT GUMIKACSA

Kedves Barátaink,

Elnézést kérünk, hogy a héten nem adtunk hírt magunkról, de a vihart követően csak mostanra tértünk magunkhoz és végeztük el a közvetlen veszély elhárítását.

Sajnos úgy tűnik a kár jelentős, az eszközparkunk egy része elázott és így átmenetileg vagy végleg használhatatlanná vált, alapanyagok és helyiségek váltak a víz áldozatává.

A FabLab Budapest nyitott innovációs közösségi műhely most a Ti, a közösség segítségét kéri ahhoz, hogy helyrehozzuk a károkat és újranyithassunk. Szeretnénk mihamarabb visszatérni az innovációs és kreatívipari körforgásba.

Az elmúlt két napban sokan aggódtatok értünk és kérdeztétek mire lenne szükségünk, hogyan tudnátok segíteni. Arra szeretnénk Bennetek kérni, hogy előlegezzétek meg nekünk a bizalmat és segítsetek talpra állni, azzal, hogy szolgáltatásainkra előre váltotok bérletet, melyet újranyitást követően tudtok felhasználni.

A bérletről bővebben:

A bérlet díja 10.000 Ft + ÁFA, melyet számla ellenében, átutalással tudtok megvásárolni. Felhasználható 2015.12.31-ig a Fablab Budapest által nyújtott bármely szolgáltatásra. Ez az összeg közel 50 perc lézervágásnak, vagy 5 óra 3D nyomtatásnak feleltethető meg.

Aki bérletvásárlással, vagy egyéb felajánlással szeretne segíteni bennünket, írjon a hello@fablabbudapest.com email címre, Gumikacsa megjelöléssel. A levélbe írjátok be a neveteket, lakcímeteket és az adóazonosító jeleteket; cégek esetén a cégnév, székhely és adószám megadása szükséges, ahhoz hogy ki tudjuk állítani a számlát. Ezt válaszlevelünkben fogjuk megküldeni Nektek.

Amint sikerül újra megnyitni, óriási bulival szeretnénk kedveskedni Nektek! A bérletvásárlók közül kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest is, aki hazaviheti kabalaállatunk 3D nyomtatott mását.

A felújítással és működéssel kapcsolatos fejleményekről folyamatosan értesítünk Benneteket, kövessétek továbbra is Facebook oldalunkat!

Támogatásotokat és türelmeteket előre is nagyon köszönjük!

A Fablab Budapest csapata

No comments yet.

Have something to say?


négy + = 6