PIONEERS BUDAPEST 2015

Immár hatodszor lesz úrrá a Pioneers Fesztivál őrület Budapesten

 

Bécs világhíres tech és vállalkozói konferenciája, a Pioneers Fesztivál helyi közösségépítő és toborzó rendezvénye ismét megrendezésre kerül Budapesten bemutatva a régió startup- vállalkozói ökoszisztémáját.

Pioneers Budapest 2015

LogMeIn Labs

Budapest, 1061, Paulay Ede u. 12.

Április 27. Hétfő 18.00-22.00

 

Pioneers Budapest 2015 most több újdonsággal is szolgál. A fókusz ezúttal az Internet of Things (IoT) szektoron lesz: a bemutatkozó startupok, a tech show, a zsűritagok és szponzorok, valamint maga a helyszín is – LogMeIn irodája – e progresszívan fejlődő ágazatot képviselik majd. A helyi szervező InVendor Befektetői és Innovációs Kft. idén a nemzetközi befektetői és a multinacionális cégek jelenlétére is ügyelt. A főszponzoron a General Electrics-en (GE) kívül jelen lesz még a Magyar Telekom és a Google Hungary. Befektetői oldalon pedig eljön az osztrák óriás Speed Invest és a finn Fiban Angel Group is. Startup részről az okos zuhanyzófejes 5 Litres, a Sign all az automatizált jelbeszéd megoldásával és a Liber8, okos karkötő csapata erősítette meg a részvételét.

Érdemes most jelentkeznie az IoT-ban utazó startup-csapatoknak a Pioneers Budapest 2015 pitch versenyére, hiszen azon túl, hogy automatikusan felírja magát a lenyűgöző Pioneers Festival pályázói listájára, a győztes csapat ingyen juthat el a meglehetősen drága konferenciára, illetve egy profi személyes coachingban részesülhet a LogMeIn jóvoltából.

A non-profit rendezvényen való részvétel ingyenes azonban regisztrálni kötelező az alábbi linken. A rendezvény nyelve angol.

Regisztráció és program: http://www.eventbrite.co.uk/e/pioneersbudapest-tickets-16370433407

Facebook: https://www.facebook.com/events/1565834787014189/

A Pioneers Fesztiválról

 

A bécsi Pioneers Fesztivál egy nemzetközi „jövőkonferencia”, amely mindössze 2012-ben került első ízben megrendezésre, de ma már a világ egyik legelismertebb és legnagyobb vállalkozói és innovációs konferenciája. Zászlajára az innovatív, jövőbe mutató technológiák, termékek és az újfajta vállalkozói kultúra, a startup idea népszerűsítését tűzte ki. 2015. május 27-én és 28-án az immár negyedik alkalommal megrendezett konferencia mintegy 3000 főt vár az impozáns Hofburg épületében. Az innováció színtere ez, ahol egymásra talál befektető, vállalkozó, diák, startupper és innováció-kutató.

https://www.youtube.com/watch?v=8HTuPDMR-CM

 22

20

14

10

8

4

No comments yet.

Have something to say?


− 4 = kettő