IT Piknik a Nyugatinál… csütörtökön ott a helyed.

A tavalyi Challenge24 kapcsán (Nemzetközi 24-órás Programozóverseny) rendezték meg egyesületünk első piknik rendezvényét, melyre meghívást a MAVE támogatói kaptak, akik a verseny 15 évében jelen voltak.

2016-ban továbbra is a programjainkhoz kapcsolódó rendezvényük, egyesületük támogatói felé köszönet képpen, a tanév zárására. Az idei piknik lényegét tekintve önálló rendezvény már, melyet a tavalyi programot újragondolva rendeznek meg idén is. Egy laza informatikai és technológiai dzsemborit terveznek a szervezők.

A rendezvény ideje és helye:

2016. június 23. 15~20 óra között

Eiffel tér (Nyugati mellett)

A pikniket egy majális hangulatú meetupként képzelték el, a tavalyihoz hasonló módon, viszont a célközönség nagyobb és a helyszín okán jobban meg is közelíthető, így nyitott az éppen arra járó érdeklődők számára is.

A rendezvény tervezett programja: 

A Piknik programja három témát ölel fel, aktívan:

 Internship programok tapasztalatai:

 Untold stories

 Kreatív technológiai beszélgetések aktuális témákról, trendekről (pl. BigData)

o Céges internship programokon részt vettek és résztvevők beszámolói, kedvcsinálók

o Tanulságos történetek az informatikából

o Tervek szerint open space technology keretek között problémamegoldás

o Technológiákat érintő előadások

A programon résztvevők a kiállítók helyszínein szakmai és szabad programokon, beszélgetéseken vehetnek részt, melyeket a kiállítókkal egyeztetve alakítunk ki. A pikniken minden kiállító piknikkosarat kap egy pokrócon, melyben pogácsa, alma található. Emellett a támogatóknak lehetőségük van támogatni a résztvevőket italkuponokkal, melyeket játékok és beszélgetések során tudnak átadni.

Szóval összegezve lesz egy jó buli csütörtökön a Nyugati mellett. Gyere el, de ne felejts el regisztrálni, mert nem lesz söröd…  ITT Regisztrálj MOST! :-)

Ja igen mi is ott leszünk, csak a Connect East Incubator pokrócát gazdagítjuk majd… Gyere el… 

No comments yet.

Have something to say?


− 3 = négy