A Velencei tó szuper hely. Gárdony vasútállomásról a modern vonattal 30 perc alatt elérhető a 4-es metró. Autóval is hasonló menetidővel lehet kalkulálni Budapestre az M7-es autópályán. A helyi közlekedést legcélszerűbb biciklivel megoldani, az egész tó körül remek a kerékpáros infrastruktúra. Helyben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez kell. Üzletek, éttermek, kávézók, fagyizók. Az árak a budapestieknél valamivel kedvezőbbek. A tó rengeteg szabadidős programot és sportolási lehetőséget biztosít az itt élők számára. Aki nincsen helyhez kötve, miért ne választaná ezt a kellemes környezetet egy zsúfolt és rossz levegőjű betondzsungellel szemben?

Nem véletlen, hogy egyre több távmunkás és startupper választja lakhelyéül a régiót. A virtuális munkások korábban itt nem találtak megfelelő helyet, ahol nyugodt körülmények között dolgozhatnak, így csináltak egyet maguknak. Ez lett a Gárdony Coworking.

A Gárdony Coworking-et nem üzleti cél, hanem a közösség igénye keltette életre. Az iroda célja az, hogy összegyűjtse a Velencei tó környékén élő, vagy nyaraló online szakembereket, akiket az irodában a közösségen túl áram, gyors internet, klimatizált levegő, székek és asztalok várnak.

http://gardony-coworking.hu/

IMG_20160519_155019-COLLAGE

No comments yet.

Have something to say?


kilenc × 2 =