Könyvajánló: Startup, felnőtteknek!

Emlékeztek amikor hónapokkal ezelőtt azt mondtam, nehéz magyar startup szakirodalmat találni, erre most kezembe került Záboji Péter könyve, bátran ajánlom mindenkinek. A könyv nem akar tudományos babérokra törni, nem követi a versenytársak nyomvonalát, nincsenek bonyolult ábrák, ez egy könnyen olvasható könyv, ami egy tapasztalt vállalkozó véleményét írja le a mai startup világról, globális tapasztalattal, ugyanakkor hazai gyökerekkel. A könyvben olyan érdekességek is szerepelnek, amiket nem minden nap olvas az ember, például az Audi szó eredete, vagy milyen a szexi üzleti terv. Ez a könyv nem csak a startupokról szól, Péter saját életét és bölcsességeit is megírta, érdekes olvasni, hogyan lesz valakiből angyal befektető és professzor.

Ez nem reklám, Péternek nincs szüksége arra, hogy reklámozzák, a könyv tényleg jó és ajánlom mindenkinek, mert nem a szokásos sikerkönyvről van szó, ez annál több. Gondoljatok a Forbes legutóbbi számára, ahol összegyüjtötték, ki mit gondol a startupokról. Még online is elérhető az a két oldal, ahol a 12 legnagyobb magyar startup szakértő véleményeit foglalják össze

A könyvet ajánlom mindenkinek, főleg azoknak akik most gondolkodnak egy ötleten, a hallgatóknak akik szeretnének szakdolgozatot írni és azoknak is, akiknek lövésük sincs, mi az a startup, ebből a könyvből mindenki megtalálja azt a tudást, amit keres.

 

No comments yet.

Have something to say?


7 + = tizenkettő