KIBU Talent program harmadszor

 

Már harmadik alkalommal hirdeti meg a fiatal tehetségeket és innovatív projektjeiket felkaroló ösztöndíj programját a Kitchen Budapest. Az kreatív ötletek köré szerveződött csapatok november 17-ig jelentkezhetnek a cég weboldalán.

A Kitchen Budapest (KIBU) 2007-es megalakulása óta foglalkozik a fiatal tehetségek felkarolásával és a mai napig teret biztosít a kreatív ötletek fejlesztésére, az innovatív projektek fejlesztésére. Startup program mellett a korábbi fázisú ötletek számára indított Talent programjukban félévente olyan tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik 3-5 fős csapatukkal készek próbára tenni saját ötletüket, tudásukat és elég motiváltak, hogy egy nemzetközileg is elismert design és technológiai laborban próbálják megszerezni mindazt a tudást és tapasztalatot, ami elindíthatja őket az önmegvalósítás útján. 

Pályázás módja

Jelentkezni a Kitchen Budapest weboldalán lehet, amit személyes interjúk követnek a Talent program profiljába leginkább illeszkedő, shortlistes projektek csapataival. 

Miért érdemes jelentkezni?

A kiválasztási folyamat végén a legjobb ötletek gazdáinak a KIBU 6 hónapon keresztül pénzügyi támogatást, inspiratív munkateret, kiépített infrastruktúrát, tudást és kapcsolati tőkét biztosít. A bejutó 4-5 csapat a projekt jellegének megfelelő szakmai mentort kap, aki hétről-hétre figyeli és segíti a tagok munkáját. 

A pályázattal kapcsolatos egyéb fontos részletek az alábbi linken találhatók. A jelenleg futó talent projektekről itt olvashatsz. 

Jelentkezési határidő: 2014. november 17.

No comments yet.

Have something to say?


7 − = négy