Idén is jön a Singularity University

Izgalmas eseményre kaptunk meghívást a napokban. A meghívóban a Singulary University hazai főszezvezője, Bognár Botond invitálja a magyar startup világot egy érdekes rendezvényre. A Prezi ad helyszínt annak a Meetupnak, amelyen egy 2011-es Singularity alumnii, Raycho Raychev mesél az űrstartupjáról. Raycho egyébként a Singularity University nagykövete Bulgariában, s ilyen minőségében is izgalmas szereplője a startup világnak.

A szervezők szerencsére arra is gondoltak, hogy hétfőn First Monday is lesz a Design Terminálban, így a rendezvény 6 órakor kezdődik és maximum egy órás lesz. Ezzel azok is eljöhetnek, akik utána átsétálnának Záboji Péter network eseményére. Egyébként a rendezvény mindenkinek ajánlott, akik idén elindulnának a nagy megmérettetésen, hiszen magáról a 10 hetes nyári eseményről is szó esik majd, illetve közvetlenül lehet kérdéseket intézni egy, a Singularity University győzteshez.

Jelentkezni az Eventbrite-on keresztül lehet, a rendezvény ingyenes.

Szóval, ha érdekel a Singularity University akkor azért gyere el, ha pedig Raycho űrprojektje izgalmas számodra, akkor meg azért gyere el. :-)

No comments yet.

Have something to say?


× egy = 7