Februárban jön a Budapest Fly

Nagyszabású konferenia szerveződik Budapesti helyszínnel. A rendezvényen az európai és az izraeli startup ökoszisztéma szereplői adnak randevút egymásnak. A szervezők egy igen komoly előadó gárdát ígérnek, amelyben ismert magyarok is helyet kaptak. A két napos rendezvény február első napjaiban kínál izgalmas elfoglaltságot a startupok, befektetések és a közösségi finanaszírozás szakembereinek.

Az ígéretek szerint 3 teremben folyamatos előadások a téma legnagyobb szakértőitől. Growth Hackerek, befektetők, sikeres startupperek, tanácsadók egész kavalkádja várja az érdeklődőkat.

Az egyik legérdekesebb előadó számomra Bán Dénes, aki Izraelban él és egy igen speciális crowdfunding oldal vezető munkatársa. Az Ourcrowd gyakorlatilag egy Kickstarter szerű oldal startupoknak, speciális támogató közösséggel. Az oldal támogatói olyan üzleti angyalok, befektetők és VC-k, akik látnak fantáziát abban, hogy időnként összedobjanak egy kicsi pénzt a tehetségesebb projektekre.

Persze lesznek a témában hozzáértő magyarok is, mint Záboji Péter, Korányi László, vagy a Prezi alapító Somlai-Fischer Ádám. Előad a startup világért rajongó budapesti nagykövet, Ilan Mor is.

előadók

A két nap alatt lesz persze startup verseny is.  Pontosabb részletek, folyamatosan frissítve itt érhető el.

Pontos időpont: Február 4-5.
Helyszín: Az Akvárium Klub.

No comments yet.

Have something to say?


× három = 6