Az év szlovák-magyar startupja felhívás

A Magyar-Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara a Slovnaft, a.s. és az OTP Banka Slovensko, a.s. társaságokkal együttműködve tervbenyújtási felhívást készített „Az év szlovák-magyar startupja” versenybe való bekapcsolódáshoz.

A verseny azon két nemzetiségi (egy szlovák és egy magyar) résztvevője 5000 EUR értékű díjazásban részesül, akik eleget tesznek a szabályzatban és a jelen felhívásban meghatározott feltételeknek. A verseny támogatásul kell, hogy szolgáljon a rendkívüli vállalkozói tervek létrejöttéhez és azok fejlesztéséhez a határmentén, vagyis Szlovákia déli területein, valamint Észak-Magyarországon.

A verseny résztvevője köteles 2015. október 19.- 2015. december 23. között benyújtani a teljes beadványt. Azt követően február 29-ig lezajlik az első forduló kiértékelése és a legsikeresebb pályázókat a bizottság meghívja, hogy a második fordulóban személyesen mutassák be és védjék meg projektjeiket. Legkésőbb április 29-ig lezajlik a második forduló kiértékelése, illetve a díjak ünnepélyes átadása is.
A versenybe magánszemélyek, természetes és jogi személyek is bekapcsolódhatnak projektjeikkel. Értékelésre kerül a megvalósíthatóság, innováció, kreativitást, valamint a szlovák-magyar kapcsolatok fejlesztéséhez való hozzájárulás. Azon versenyzők érhetnek el magasabb pontszámokat, akik ellenőrizhető referenciákat nyújtanak be és igazolják hitelképességüket és felkészültségüket.
A verseny nyelve a szlovák és a magyar nyelv.

Az érdeklődők a versenyszabályzatot és a projekt beadásához szükséges űrlapot a www.smopk.eu oldalon érhetik el. A projektek benyújtása elektronikusan történik. További információ esetén a szervezők e-mailben is elérhetőek a kozmerova@smopk.eu e-mail címen, továbbá a +421 908 916 131 telefonszámon. Kérjük, konkrét kérdéseiket szíveskedjenek feltüntetni leveleikben.

http://startup.smopk.eu/index.php/hu/

No comments yet.

Have something to say?


5 + = tizenegy