300 program és igazi nagyágyuk a Startup Safary-n

Áprilisban ismét megarendezvényre várják a startupok iránt érdeklődőket. A Startup Safary most egészen elképesztő mennyiségű programot hozott össze erre az alkalomra.
 

A Prezi, a LogMeIn neve biztosan ismerősen cseng, de gondoltad volna, hogy sok száz ilyen sikertörténet indult Budapestről, és már nagy nemzetközi eredményeink is vannak (pl. a Ustream-et megvette az IBM, és a Distinctiont a Skyscanner).
 

A Startup Safary alatt, áprilisban két napra – április 20-21. – ismét kinyitják az irodáikat a legizgalmasabb budapesti startupok és tech cégek, a Shinraitól a Google-ig. Betekintést nyerhetsz a hétköznapjaikba, beszélgethetsz a csapatukkal – első kézből tapasztalhatod, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni – sőt, akár még az új állásajánlatoddal is hazamehetsz.
 

A több, mint 300 programból érdeklődésednek megfelelően válogatva vehetsz részt. 13 különböző tematikus útvonalat (Journey) raktunk össze, hogy a számodra legérdekesebb cégek életébe nézhess bele, vagy a legfontosabb szakemberek előadásait hallgathasd. Ha nem vagy tech fókuszú, akkor is találhatsz magadnak programokat, akár az oktatás jövőjébe is belenézhetsz az EDU útvonalat végigjárva, vagy olyan területek forradalmi újdonságairól tanulhatsz, mint a marketing, termékfejlesztés, értékesítés, vagy a pár éve létező, de már most hiányszakmák közé tartozó felhasználói élménytervezés.

Reggelik, irodatúrák, workshopok, hackathonok, meetupok, képzések és szakmai előadások vezetnek be a startup ökoszisztémába. A Safary nem egy u̶n̶a̶l̶m̶a̶s̶ átlagos konferencia. Két napos gigantikus startup fesztivált csinálunk a városból.

Az eventet egy igazi geek buli zárja, ahol a résztvevő cégek képviselőin, és a hozzád hasonló hardcore Safaryzókon kívül találkozhatsz a startup világ külföldi nagyköveteivel is.

A programot itt érheted el: http://budapest.startupsafary.com​

Akik Itt lesznek és remélhetőleg beszélgetni is lehet velük… (persze nem csak ők.)


Chris McCann

Startup Digest alapító ill. a Greylock Partners befektetői alap közösségi vezetője. Részt vett pl. az Instagram, tumblr, LinkedIn, Dropbox, Airbnb elindításában. Sokszorosan díjazott fotográfus, képeit már a National Geogprahic is publikálta. A Safaryra családjával érkezik, a fesztivál után egy hétig Budapestet fogja fotózni.

Alex Farcet (Koppenhága)
Az F6S, a Startupbootcamp és a Rainmaking Innovation alapítója. Amit kevesen tudnak róla, hogy a 90-es évek elején rövid ideig Budapesten is tanult.

Kunal Sachdeva (Berlin)
Az Ernst & Young termékinnovációs és service design vezetője. Számos startup angyalbefeketője és mentora, többek között az Axel Springer Plug and Play Accelerator hálozatán keresztül is. Korábban nyaralt már a Balatonnál és imádta.

Halácsi Péter
A Prezi társalapítója. Dolgozott vezető fejlesztőként az Origo.hu-nál, adott elő a Budapesti Műszaki Egyetemen az újfajta médiumokról, valamint ő a Kitchen Budapest egyik társalapítója. Budapest School néven, két évvel ezelőtt projektet indított. Célja, hogy új pespektívákat hozzon be a magyar oktatási rendszerbe.


A 300 rendezvény közül valami csak bejön, de ha még ez sem győzött volna meg, hogy ott a helyed… akkor az első 30 olvasónk ingyen jegyet kap a rendezvényre. Annyit kell csakk tenned, hogy írsz egy e-mailt ide – dorka@xlabs.hu - azzal a szöveggel. "Szeretnék egy ingyen jegyet. A jelszó: Startupper.hu Köszönöm. :-)

No comments yet.

Have something to say?


kilenc − 6 =